JSC Robinzon

Inlägg nr 13 av 19 i serien Ryska fiskeriföretag - Murmansk

Fiskeriföretag i Murmansk som uppges äga 5 större trålare, General Radziyevskiy på 5 638 ton, Leonid Ivanov på 3 834 ton, Morskoy Priboy (4 379), Kapitan Sulimov (4 407) och Kapitan Morgun (4 407). Företaget kallas ofta Robinson. Leonid Ivanonv har dock sålts och heter numera Golden Fortune samt ägs av Kum Woong Fisheries i Sydkorea. Robinzon fiskar såväl pelagisk fisk, exempelvis lodda, som demersal fisk som torsk.

Företaget uppges vara en av spekulanternaArkhangelsk Trawl Fleet (ATF).

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Tags: , , , , , , , ,

Ursprungligen publicerat på Svensson-bloggen.

Serienavigation<< MTF 4 – EridanLLC Virma >>
Advertisements

One Reply to “JSC Robinzon”

Kommentarer inaktiverade.