Djuplodande artiklar och rapporter på specialsajt

Jag har skrivit en del mer omfattande rapporter och analyser av fiske för olika medieföretag med mera. Det är för långa att publicera här på bloggen men finns både i pdf-format och textformat på en sajt, Patreon, där personer som ger stöd till min sajt kan läsa artiklarna.

Den som ger ett visst stöd till driften av min blogg får genom att registrera sig som ”patron” på Patreon möjlighet att läsa de lite rapporter och analyser jag också skrivit. Summan som ni skänker är valfri.

Become a Patron!

Just nu finns där 3 artiklar, en om hur svenska yrkesfiskare fick kvoter i Nordatlanten, en om hur Storbritanniens fiskeriförvaltning fungerar och en motsvarande artikel om Färöarna. De två senare finns också som Pdf-filer.

Jag kommer också att inom kort posta en artikel med mer omfattande historik om Henning Kjeldsen och Gitte Henning A/S inklusive ekonomisk analys liksom senare andra artiklar om Astrid Fiske AB och andra större fiskeriföretag inklusive ekonomiska analyser med mera.

Gilla Anders Svensson på Patreon!
Become a patron at Patreon!