Löptävling till stöd för Räddningsmissionen

FiskebäcksloppetDen sjätte juni 2015 går startskottet för en ny löpartävling i Göteborg. Det är ”Fiskebäcksloppet – Tre hamnar” som har premiär. Det unika med detta lopp är att den som deltar springer för andra – startavgiften går oavkortat till Räddningsmissionens sociala arbete i Göteborg.

”Fiskebäcksloppet – Tre hamnar” går i en kuperad och naturskön omgivning i Fiskebäck och Önnered där en under tävlingen får se och uppleva tre hamnar – Önnered, Fiskebäck och Hinsholmen.

Det finns igen annan löparfest som på detta sätt kombinerar en vacker och havsnära bana med att samtidigt hjälpa de mest utsatta i vår stad. Detta gör denna löparfest unik och vi hoppas att det ska locka både motionärer och elitlöpare.

Göteborgs Räddningsmission samarbetar med Fiskebäcks Missionskyrka, Fiskebäckskyrkan och Majornas IK för att genomföra Fiskebäcksloppet. Dessutom kommer det kontinuerligt presenteras namn på sponsorer som gör det möjligt att täcka alla kostnader så att startavgiften oavkortat kan gå till Räddningsmissionens arbete.

Svensson/Fiskebäcksloppet

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Gilla Njord på Patreon!
Become a patron at Patreon!