Loran

Fiskebåten M 19G Loran, en kombinerad backebåt och garnbåt på 1 292 ton ägs av KS Loran. KS Loran har samma delägare som Loran AS som också är inblandat i KS Loran. Ägare av Loran AS är Jan Audun Godø, Per Morten Aarseth och Staale Otto Dyb med en tredjedel var.

Staale Otto Dyb, Jan Audun Godø, Loran AS och KS Loran är alla engagerade i Partrederiet Gayser Senior ANS tillsammans med två holdingbolag med namnen Gayser Senior I AS och Gayser Senior II AS. Dessa två bolag ägs av flera olika medlemmar i familjen Grytten. Partrederiet Gayser Senior ANS äger backebåten M 202H Gayser Senior på 470 ton.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Ursprungligen publicerat på Svensson-bloggen.

Gilla Anders Svensson på Patreon!
Become a patron at Patreon!