FOR Group (Fishing Fleet FOR)

FOR Group (Kaliningrad Industry Fishing Company, Rybflotfor) är ett ryskt fiskeriföretag som hör hemma i S:t Petersburg och Kaliningrad. Det senare sen 2010 då företaget köpte företaget Starfish i Kaliningrad. Båtarna fiskar främst i Barents Hav, Norska Havet och Norra Ishavet.

Fiskebåtar som FOR Group sannolikt äger är Josif Shmelkin på 3 981 ton, Nivenskoye på 4 407 ton, Porfiriy Chanchibadze på 4 407 ton, Bratya Stoyanovy på 4 407 ton, Valeriy Dzhaparidze också på 4 407 ton och Aleksey Anichkin på 3 981 ton. Ryska skeppsregistret har dock den sistnämnda båten som ägd av Atlantrybflot och bara tre båtar som ägda av Fishing Fleet FOR, de tre båtarna på 4 407 ton. Sannolikt är det så att FOR bara äger tre båtar. Det kan vara så att Atlantrybflot och Fishing Fleet FOR har nåt samband med varandra.

Bratya Stoyanovy

Bratya Stoyanovy i Göteborg

Läs mer: Stuart Austin, Greenpeace1, 2PEW Environment, Rostock Girls,

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Ursprungligen publicerat på Svensson-bloggen.

Gilla Anders Svensson på Patreon!
Become a patron at Patreon!