Swedish Maritime Day

En heldag på Svenska Mässan i Göteborg som ger både överblick och fördjupning inom havsmiljö och Sveriges samtliga maritima branscher: sjöfart, marin teknik, havsmiljö, livsmedel, bioteknik, marin och maritim forskning, fiskeri och vattenbruk, offshore och havsbaserad energi, havsförvaltning samt maritim turism.

Sjömat

Bland talarna märks bland andra: Ingela Bendrot, statssekreterare åt infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd, och ansvarig för den nationella maritima strategin, Isabella Lövin, EU-parlamentariker från Miljöpartiet, Axel Wenblad, ordförande i WWF Sverige, Erika Rosander, projektledare för Skärdgårdsstrategin, Stockholm Visitors Board, Anders Boman, VD för Walleniusrederierna och ordförande för Sveriges Redareförening, Magnus Kårestedt, Pia Berglund, Jesper Siljeäng, Kristina Snuttan Sundell, Stefan Edman och Allan Larsson.

Havet

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Gilla Njord på Patreon!
Become a patron at Patreon!