Carmona och Lövön i bilder

Jag har personligen små möjligheter att åka till Rönnäng, Stansvik och Ängholmen för att fotografera fiskebåtar. Det betyder att jag inte har så många egna bilder på GG 330 Carmona från Dyrön och GG 778 Lövön från Rönnäng. Båtar ägda av familjen Gustafsson respektive familjen Arvidsson. En som däremot ofta fotograferat dessa båtar är Jan-Ever Johansson som gett mig tillstånd att publicera de bilder han tagit och brukar lägga ut i facebookgruppen Fiskebåtar.se. Det är bilder från 2015 såväl som 2014 och kanske någon som är ännu äldre än så.

lövön_ängh lovon_angholmen_jej lovon_carmona-Tjornvarvet14_jej lovon_carmona-Tjornvarvet14_jej2 lovon_carmona-Tjornvarvet14_jej3 lovon_carmona_angholmenjej31mars carmona_lövön3 lövön_carmona2014_tjörnvarvet_jejohanssoncarmonajej3carmonajej2carmonajejlovonjej2lovonjej

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Gilla Habergsgubben på Patreon!
Become a patron at Patreon!