WWF uppmärksammar haven

Under ytanVärldsnaturfonden WWF lanserar nu podcastkanalen WWF Dokumentär. Först ut är ”Under Ytan” – en poddserie om våra hav med historier från och om människor och arter världen över. Förutom WWFs egna experter i serien medverkar även författaren och politikern Isabella Lövin, äventyraren Annelie Pompe och bloggaren och yogaläraren Rachel Bråthén, även känd som Yoga Girl.

– Med WWF Dokumentär vill vi lyfta viktiga frågor och spännande berättelser som vi hoppas kan engagera och inspirera många. Under Ytan är ett sätt att ge röst åt havet och dess invånare, där vi tas med på äventyr både under och ovan ytan, säger Mariann Eriksson, chef för marknadsfrågor på WWF.

I ”Under Ytan” går färden runt vår blå planet – från våra svenska vatten via iskalla Arktis till de tropiska korallreven utanför Madagaskar. I fem avsnitt följer lyssnaren med för att ta reda på varför haven är i kris och hur vi kan hjälpa havens djur och ekosystem som vi alla är beroende av.

Under Ytan är en del i WWFs havskampanj som startade i september och pågår hela hösten.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Gilla Anders Svensson på Patreon!
Become a patron at Patreon!