Omval och nya styrelseledamöter i SFPO

Sveriges Fiskares PO (SFPO) hade sin årsstämma den 28 april 2017. Samtliga styrelsedamöter i den gamla styrelsen omvaldes och dessutom valdes två nya in. De omvalda var Peter Ronelöv Olsson (LL 338 Ternö, LL 377 Canopus, LL 635 Nolsö), Tore Johnsson (KR 192 Norö), Martin Axelsson (GG 765 Gideon), Stefan Westerberg (GG 410 Valöskär, GG 504 Randi), Andreas Ganefjord (GG 150 Älvsborg, Peter Hagberg (FG 7 Solvåg, FG 72 Lagun, GG 56 Gottskär, GG 892 Strannefjord), Benny Karlsson (FG 47 Saltvik?), Sterner Lundgren (GG 32 Tristan, GG 39 Rossö), Kristian Nilsson (HG 59 Eva-Maria) och Lars-Johan Olsson (LL 628 Atlantic, LL 629 Kotten, GG 348 Milton). De nyvalda är Lars Johansson (?) och Mats Johansson (?).

SFPO har också fyra olika kommittéer för olika typer av fiske, Fisk och kräfta, Räka, Fiske med passiva redskap (Västerhavet) och Östersjön. Till kommittéordföranden valdes (i samma ordning) Sterner Lundgren, Stefan Westerberg, Martin Axelsson och Tore Johnsson (samtliga omval, förutom Sterner Lundgren, som tidigare var vice ordförande i kommittén).

Samma dag som SFPO:s stämma hölls också Swedish Pelagic Federation PO (SPF) sin stämma på samma plats men senare. Mellan de två stämmorna hade de en gemensam del som jag deltog i, har skrivit en kommentar om och tänker skriva ytterligare minst en kommentar om.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Gilla Anders Svensson på Patreon!
Become a patron at Patreon!

Ett svar på ”Omval och nya styrelseledamöter i SFPO”

Kommentarer är stängda.