Dags att börja publicera nya artiklar om fiske också här

Denna blogg handlar om yrkesfiske. Hittills har jag mest överfört artiklar som jag ursprungligen skrivitSvensson-bloggen. Jag kommer att fortsätta med det, men också börja publicera nya nya inlägg om fiske. Sannolikt innebär det att antalet inlägg om fiske på Svensson-bloggen i framtiden kommer att bli något färre än idag. I huvudsak blir det sannolikt fråga om att mer politiska inlägg publiceras på Svensson-bloggen, men också ett större fokus på Sverige där. Artiklar om fiske i övriga världen hamnar sannolikt i huvudsak på denna blogg liksom inlägg som inte har några egentliga politiska dimensioner. Dessutom kommer denna blogg att fyllas med fakta om fiskelägen, fiskarter, fiskeredskap, regler, överenskommelser och myndigheter. Liksom länkar till andra yrkesfiskerelaterade sajter.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Gilla Anders Svensson på Patreon!
Become a patron at Patreon!