Voyager Fishing

Familjen McCullough i Newry i Nordirland äger Voyager Fishing Co Ltd och i styrelsen sitter Robert Nigel McCullough, Arnold McCullough och Iris Winifred McCullough. Voyager Fishing Co äger fiskebåten N 905 Voyager, en kombinerad snörpvadsbåt och trålare på 3 145 ton.

En annan familj McCullough, sannolikt släkt med den ovan nämnda, äger Stefanie M Fishing Co Ltd som i sin tur äger den pelagiska trålaren N 265 Stefanie-M på 631 ton. I styrelsen för företaget sitter Samuel McCullough, Stephen McCullough och Joanne McCullough.

Trots att Voyager och Stephanie-M hör hemma i Nordirland är båtarna medlemmar i Scottish Pelagic Fishermen’s Association (SPFA).

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , ,

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ursprungligen publicerat på Svensson-bloggen.

Gilla Anders Svensson på Patreon!
Become a patron at Patreon!