NC 330 Kristin i Fiskebäck och vid Burö

NC 330 Kristin är en båt som tidigare varit BX 789 Carmona och GG 330 Carmona. Den ägs av ett tyskt företag som är dotterbolag till svenska Kristine Fiskeri AB som är ett bolag som hör hemma på Donsö. Denna båt är en systerbåt till norska båten VA 10 S Sille Marie (tidigare GG 778 Lövön). Fast Kristin är numera lite större än den norska systern efter att båten förlängts i Polen år 2011. Tiden mellan mitt foto från Fiskebäck och Lennart Ramsviks foto som är taget från Björkö så var Kristin bland annat på Ö-varvet på Öckerö.

IMG_0089_fiskeback

Kristin vid kaj i Fiskebäck 2012. Foto: AS.

Kristin

Kristin på väg att runda Burö. Med Hyppeln i bakgrunden. Hösten 2012. Foto: Lennart Ramsvik.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Gilla Anders Svensson på Patreon!
Become a patron at Patreon!