Adrar i Fiskebäck

Inlägg nr 2 av 7 i serien Fiskebåtar i Fiskebäck

Adrar är en båt som köptes från Norge. Då hette den Bømmelbas. Med det namnet kom den till Fiskebäck förra vintern där den gjordes i ordning och bytte namn till Adrar. På pappret ägs båten av LGMC Industries i Marocko. Vilka som står bakom det bolaget är oklart, men det skulle inte förvåna mig om det var personer från familjen Ove Ahlström. De har redan tidigare ägt företag i Marocko och de har fiskat i Marocko och Västsahara under en längre tid. Här två bilder på båten. Före och efter namnbyte.

Bømmelbas

Bømmelbas i Fiskebäck. Jan 2013. Foto: Lennart Ramsvik

Adrar

Adrar i Fiskebäck. Foto: Greenpeace

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Serienavigation<< Glittvåg, Kristin och Nimber i FiskebäckNC 330 Kristin i Fiskebäck och vid Burö >>
Advertisements

One Reply to “Adrar i Fiskebäck”

Kommentarer inaktiverade.