Fisk Idag

Fiskgrossist i Göteborg som funnits en 1992. Moderbolaget i företagskoncernen heter Split Vision i Göteborg AB. Total har koncernen cirka 70 anställda och omsatte 210 miljoner 2012. Vilket gör Fisk i dag i Göteborg AB till den största fiskgrossisten i Göteborg. I koncernen ingår också ett dotterbolag på Island, Gullfoss Seafood Ehf, Ägare till företaget är Jan Aronsson, Martin Kuhlin och Thord Lundqvist. Jan Aronsson är en av grundarna. I styrelsen för koncernbolagen sitter i allmänhet alla tre ägarna och i styrelsen för Fisk Idag också Jenny Gyllmez.

Fisk Idag är i likhet med många andra fiskgrossister med i Närfiskat och har dessutom Krav-certifiering. Företaget levererar till butiker såväl som restauranger, andra grossister och hotell. Förutom verksamheten i fiskhamnen i Göteborg har företaget en fabrik för fiskprodukter på Öckerö.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , ,

Gilla Anders Svensson på Patreon!
Become a patron at Patreon!