Atunera Dularra

Atunera Dularra är ett av två tonfiskföretag med huvudkontor i Bermeo om är medlem i  OPAGAC istället för i ANABAC. Det andra bolaget är Nicra 7 SL. OPAGAC förknippas ofta med IUU-fiske och fiskebåtar från deras medlemmar har ertappats med olagligt fiske många gånger. Det gäller främst båtar tillhörande det största tonfiskföretaget, Albacora.

Dularra har två snörpvadsbåtar för tonfiskfiske Aurora B på 2 479 ton och Rosita C på 2 502 ton. Den förstnämnda båten har tidigare ägts av företaget Aitzugana SA. Detta bolag verkar ha upphört med verksamheten. De två båtarna fiskar i huvudsak efter tonfisk i Stilla Havet.

Rosita C

Rosita C

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Gilla Anders Svensson på Patreon!
Become a patron at Patreon!

Ett svar på ”Atunera Dularra”

  1. Pingback: Nicra 7 | Njord

Kommentarer är stängda.