GG 203 Ginneton i Frihamnen

En av Sveriges större fiskebåtar är GG 203 Ginneton. En pelagisk fiskebåt, dvs den fiskar främst sill, industrifisk som skarpsill och tobis samt makrill. Det är en av de båtar som innehar mest fiskerättigheter till pelagisk fisk i Sverige. Den brukar ofta ligga i Frihamnen när den inte är ute på fiske då hemmahamnen Fiskebäck är för grund. På några av bilderna syns också de större båtarna GG 505 Polar (Sævikson) och S 264 Astrid som ligger utanför Polar.

frihamnen_juldag14_23frihamnen_juldag14_22frihamnen_juldag14_21frihamnen_juldag14_26
frihamnen_juldag14_20

frihamnen_juldag14_11

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Gilla Anders Svensson på Patreon!
Become a patron at Patreon!

Ett svar på ”GG 203 Ginneton i Frihamnen”

Kommentarer är stängda.