Fiskebäck Bunkrings AB

Fiskebäcks Bunkrings AB är ett mindre rederi med adress i Fiskebäck. Företaget grundades 1970 och har idag ett tankfartyg för transport och leverans av bunkerolja. Fartyget opererar enligt uppgifter på hemsidan på kontrakt för Topoil AB. Topoil AB med huvudkontor på Nya Varvet i Göteborg är ett dotterbolag till danska Bunker Holding A/S, ett stort bunkerföretag som har verksamhet i hela världen.  Det ingår i USTC-koncernen som ägs av Torben Østergaard-Nielsen.

År 2014 omsatte företaget 10 miljoner, hade 14 anställda, en vinst på 2,3 miljoner och bokförda tillgångar på 15 miljoner den siste december. I styrelsen sitter i huvudsak medlemmar i huvudägarfamiljen Olofsson. Anders Olofsson, Berth Peterson, Johan Ljungberg och Bo Göran Olofsson är ordinarie ledamöter medan Margareta Olofsson och Eivor Olofsson är suppleanter.

Fram

Nån koppling till fisket har jag inte kunnat hitta, men den finns där kanske ändå även om den är okänd för mig.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , ,, , , , , ,,

Gilla Anders Svensson på Patreon!

Ett svar på ”Fiskebäck Bunkrings AB”

Kommentarer är stängda.