Stella Nova Fiskeri – fiskar i Danmark

Ett av de större svenska fiskeriföretagen är Stella Nova Fiskeri AB, men precis som fallet är med Themis Fiskeri AB, så har företaget bara fiskerättigheter och fiskeriverksamhet i Danmark, om vilket det går att läsa i artikeln om Fiskeriselskapet Stella Nova ApS. De anställda är anställda i det svenska företaget medan fiskeriverksamhet sker med en danskflaggad båt ägd av det danska bolaget och med danska fiskerättigheter. Ägare av Stella Nova är Stig och Christer Bryngelsson.

AS 464 Stella Nova

AS 464 Stella Nova

Svenska Stella Nova Fiskeri AB omsatte 8,8 miljoner SEK år 2013 och hade bokförda tillgångar på 36 miljoner den siste december samma år. Antalet anställda var 6 personer.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Gilla Anders Svensson på Patreon!
Become a patron at Patreon!

Ett svar på ”Stella Nova Fiskeri – fiskar i Danmark”

Kommentarer är stängda.