Vad gör fritidsfiskare med 1 000 makrillar?

Enligt en artkel i GP fick två stycken fritidsfiskare, Olle Hydén och Anders Magnusson, mer än 1 000 makrillar vi ett enda tillfälle. GP följde därför med dem ut på en fisketur. Personligen undrar jag vad två fritidsfiskare gör med över 1 000 makrillar. Två familjer lär inte kunna äta så många fiskar och sälja dem får inte de två fritidsfiskarna. Skänker de bort makrill till alla bekanta måhända?

Makrill

Och vad sysslar GP med? Uppmuntrar brott? Fast skänker de två männen bort makrillen de fångat så är det förstås inget brott och då gör GP heller inget fel. De två fiskarna som GP skriver om har kanske fiskelicens? I så fall får de sälja fisk. Nån registrerad fiskebåt har de dock inte så det är inte heller troligt att de har fiskelicens då en registrerad fiskebåt krävs för det.

Eftersom jag tror gott om människor så utgår jag från att Hydén och Magnusson samt deras vänner och grannar har gott om makrill att äta resten av året.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Gilla Anders Svensson på Patreon!
Become a patron at Patreon!