På stranden i Løkken sent i oktober

Var på Nordjylland häromveckan. I Ingstrup, Grønhøj strand och Løkken. Promenerade på stranden och en fredag var jag nere på stranden i Løkken. När jag var där förra året så fanns det några båtar uppdragna på stranden. Denna gång fanns det bara en om vi inte räknar de två museibåtarna. Den enda båten på stranden var den lilla trålaren och garnbåten FN 133 Hansine på cirka 7 bt. Hansine är en så kallad MAF-båt (mindre aktive fartøjer). Ägare till båten är deltidsfiskaren Hans Frejlev. Det verkar som om han främst fiskar plattfisk men även torsk och krabba.

Løkken - 2Løkken - 1Løkken - 4Løkken - 3Løkken - 7Løkken - 6Løkken - 5Løkken - 9Løkken - 8

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Gilla Anders Svensson på Patreon!
Become a patron at Patreon!