HF 32 Nordic på Gotenius varv

Enligt isländska sajter så heter den båt som nu ligger på Gotenius varv och länge legat i Fiskebäck hamn  HF 32 Nordic och inte längre HF 32 Alpha. Internationella sajter har fortfarande kvar namnet HF 32 Alpha. Ägare är fiskebäcksfamiljen Kjellbergs isländska företag Zandic Iceland ehf.  Om detta är samma företag som Bp Skip Afrika ehf eller inte är oklart. Bp Skip Afrika ehf var i alla det företag som ägde båten tidigare.

Zandic är familjen Kjellbergs vanliga företagsnamn numera och Nordic är familjens traditionella namn på sina fiskebåtar. Tidigare har Lennart Kjellberg haft en båt vid namn Zander som fiskat i västsahariska vatten med Belize-flagg. Svenska Zandic Management & Trading AB ägs av bröderna Lennart och Hans-Åke Kjellberg ihop med sina söner.

Just nu befinner sig HF 32 Nordic på Gotenius varv.

Nordic_Gotenius_apr2016_ - 1Nordic_Gotenius_apr2016_ - 5Nordic_Gotenius_apr2016_ - 3Nordic_Gotenius_apr2016_ - 2

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Gilla Anders Svensson på Patreon!
Become a patron at Patreon!