Discovery Channel och Nordnorge söker fiskare och skeppare

Discovery Channel gör nu en TV-serie i Nord-Norge. Serien porträtterar en grupp fiskare som bestämt sig för att återupprätta ett gammalt fiskeläge. Fiskarna i byn vill att gruppen och byn ska växa och letar nu efter svenskar som vill ta del av fiskelivet i nordligaste Norge.

Ett team av norska fiskare har valt att återuppliva sitt lilla fiskesamhälle. De arbetar hårt och gör sitt bästa för att få fiskeindustrin på rätt spår igen. Nu letar de efter fler personer som vill dela deras dröm. De är i behov av både fiskare och skeppare.

Ett TV-team kommer att följa fiskarna i sina försök att återupprätta fiskeläget och skörda från Barents hav utanför Norges kust.

De som söks ska vara mellan 18 – 45 år och kommer att få bo i en liten fiskeby i Nord-Norge.
Under arbetet kommer TV-teamet följa och lära känna er. Fiskesäsongen börjar december 2016/januari 2017 och pågår till början av april 2017, dvs 3-4 månader

Resa, boende och mat de första två veckorna kommer att betalas. Sen kommer inkomsten baseras på arbetet som torskfiskare.

Den som vill delta ska skicka en video på sig själv och berätta varför de vill vara med. Lite på svenska och lite på engelska. Personlig information och video skickas till lottamalmcasting@gmail.com som också kan kontaktas på 070-756 56 81.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Gilla Anders Svensson på Patreon!
Become a patron at Patreon!