Svensk fiskare död i Skagen

Förra helgen var var LL 9 Svartskär från Lysekil i Skagen för underhåll. När den ene besättningsmannen, Niklas Hallberg, gick ombord på båten skulle han ha följts av sin kollega Lars Gunnar Karlsson. Men Lars Gunnar Karlsson kom aldrig ner i båten vilket fick Niklas Hallberg att åter rusa upp och ut på kajen. Han fann då Karlsson liggande i vattnet akter om Svartskär. Räddningstjänsten tog upp Lars Gunnar Karlsson som avled på sjukhuset i Aalborg:

”Mannen hittades livlös i vattnet och både räddningshelikopter och ambulans tillkallades. Han flögs till Ålborgs universitetssjukhus, där han dödförklarades klockan 23.22, säger Poul Fastergaard, vakthavande befäl vid polisen på Nordjylland”, till norska TV2.

Lars Gunnar Karlsson var 74 år.

LL 9 Svartskär

LL 9 Svartskär. Bild: Terje Fredh

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Gilla Anders Svensson på Patreon!
Become a patron at Patreon!