Ö-varvet använder en av mina bilder som presentationsbild

Ö-varvet använder en av mina bilder, tagen med en mobiltelefon, som presentationsbild på varvets hemsida. Det är helt okej, men det vore kul om de angav mig som fotograf så jag får väl slå dem en signal. Här nedan är bilden länkad från mitt Flickr-konto. Mina bilder är fria att använda för fiskeriföretag samt varv och andra företag med anknytning till fisket. Men jag vill gärna ha en länk. Vill en tidning av något slag använda dem så är det annorlunda.

På slipen ligger GG 158 Sunnanland, tidigare GG 64 Astrid Marie och numera såld från Sverige, under ombyggnad från kombinerad snörpvadsbåt och trålare till enbart trålare. Mitt i bild räk- och kräfttrålaren SD 437 Viken av Edsvik och till höger marinens övningsfartyg Gladan och Falken. Bilden togs den 16 juni 2015.

Det är också lite kul att ägarna av Ö-varvet heter Backman. Det heter också min mamma, men hon är helt orelaterad till ägarna av Ö-varvet så väl som till ägarna av GG 229 Clipperton som ju också heter Backman i efternamn. Det är hennes flicknamn men hennes släkt kommer från Utö i Stockholms skärgård.

Gilla Anders Svensson på Patreon!
Become a patron at Patreon!