Asbjørn

Fridi Petur Magnusen är huvudintressent bakom den stora pelagiska trålaren HG 265 Asbjørn på 1 266 bruttoton via ett partrederi, P/R Asbjørn Hirtshals. Familjen Magnusen är också stora intressenter i Hirtshals Transportcenter P/S som sysslar med landtransporter av fisk.  Utöver det äger familjen Midjord Offshore ApS tillsammans med familjen Midjord. Företaget sysslar med att serva havsbaserad vindkraft.

Den nuvarande fiskebåten Asbjørn hette tidigare Strømfjord och ägdes av Skagen Group (familjen Espersen). Magnusen ska byta ut den nuvarande Asbjørn nästa år mot en större båt, den nuvarande fiskebåten Gitte Henning.

Asbjørn är en av Danmarks stora pelagiska fiskebåtar och medlem i Danmarks Pelagiske Producentorganisation. I samma förening är familjen Johanssons Rockall, Tindskards Beinur, Madsens Ruth, Kjeldsens Gitte Henning, Isafold och Pedersens Cattleya medlemmar.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Ursprungligen publicerat på Svensson-bloggen.

Ett svar på “Asbjørn”

Kommentarer är stängda.