LLC Virma

Virma Fishing Collective är ett fiskeriföretag i Murmansk som äger enligt ryska skeppsregistret minst 4 trålare, eventuellt 5. Dessa är (Olenino på 1 898 ton, Sergey Makarevich på 3 834 ton (sannolikt skrotad), Sevryba-1 på 1 448 ton, Nikolskiy på 841 ton och Pegas på 803 ton (skrotad). På andra sajter finns ytterligare båtar upptagna som ägda av Virma, exempelvis Olenty på 1 898 ton och Dobrovolsk (funnits två båtar med namnet, de finns inte längre).

Sevryba-1 uppges på en del sajter ha JSC Sevryba som ägare. Sannolikt finns det nån koppling mellan JSC Sevryba och Virma. Sevryba verkar i huvudsak vara ett fiskhandelsföretag. Hos ryska skeppsregistret går det inte att återfinna nåt bolag som bara heter Sevryba, däremot Sevrybkomflot som enligt registret är ägare till en båt vid namn Starobelsk på 739 ton och Sevrybflot som ska vara ägare till båten Zaliv Petra på 748 ton. På andra sajter har den senare båten en helt annan ägare, Dalrybflotprodukt som hör hemma i Magadan vid Ochotska havet i Asien.

I slutändan är det sannolikt så att Virma äger 3 fiskebåtar och Sevryba en eller två båtar. Såväl Sevryba som Virma ingår i samarbetsföretaget North West Fishing. Virma är sedan hösten 2013 också ägare av Arkhangelsk Trawl Fleet.

Virma uppges vara en av anbudsgivarnaArkhangelsk Trawl Fleet.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Tags: , , , , , , , , , , ,

Ursprungligen publicerat på Svensson-bloggen.

Gilla Anders Svensson på Patreon!
Become a patron at Patreon!

2 svar på “LLC Virma”

Kommentarer är stängda.