North West Fishing

North West Fishing Company (Severo-Zapadnaya Promyslovaya Company) har sitt huvudkontor i S:t Petersburg. Företaget skapades 2002 för att samordna fisket och försäljningen för flera fiskeriföretag i Murmansk. däribland Virma och Sevryba.. Totalt har företaget idag 800 anställda och ägnar sig åt demersalt fiske och krabbfiske i Barents hav, Norra Ishavet och Norska Havet.

Företaget har en flotta bestående av Novoilinsk på 823 ton, Kalmykovo på 800 ton, Mirgorod på 735 ton, Salatsgriva på 814 ton, Kapitan Rogozin på 834 ton och Retinskoye (Retinskoe) på 811 ton.

North West Fishing har uppgetts vara ett av de företag som lagt bud på Arkhangelsk Trawl Fleet:

Även North West Fishing uppges vara anbudsgivare. North West samarbetar med juristfirman Yegorov, Puginsky, Afanasiev och Partners var ena ägare, Nikolaj Yegorov, har kopplingar till Vladimir Putin. Firman och Yegorov är också ATF:s juridiska ombud. När Timtjenkointressen nyligen köpte hamnen i Murmansk fungerade Yegorov som ombud för Timtjenko. Nikolaj Yegorov är också ägare av ett av de företag som äger hamnen i Murmansk tillsammans med Timtjenko-intressen.

Läs mer: Barentsobserver1,

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Ursprungligen publicerat på Svensson-bloggen.

Gilla Anders Svensson på Patreon!
Become a patron at Patreon!

Ett svar på “North West Fishing”

  1. Pingback: LLC Virma | Njord

Kommentarer är stängda.