Sunnanland och Ahlma i Fiskebäck under påsk

Själv var jag inte i Fiskebäck under påsk. Men flera större fiskebåtar var det. En var den nya båten som köpts in från Island, HF 32 Alpha. Några andra var GG 158 Sunnanland och GG 206 Ahlma. Sunnanland var tidigare GG 64 Astrid Marie och ägdes då av Astridkoncernen (familjen Johansson), men ägs numera av Daniel Axelsson med flera i Fiskebäck. Ahlma ägs av Ahlma Fiskeri AB (en gren av släkten Ahlström och familjen Magnusson) och är hemmahörande i Önnered. Tidigare var båten GG 330 Carmona och emmahörande på Dyrön.

En som också var i Fiskebäck var Roland ”Rolle” Ivarsson. Han har tagit bilderna och jag såg dem på Fiskebåtar.se på facebook där han postat dem. Han har också tagit bilderna på S 158 Saron på väg ut från Fiskebäcks hamn. Saron ägs av familjen Jan-Erik Axelsson. Roland ”Rolle” Ivarsson har gett mig tillstånd att återpublicera bilderna här.

sunnanland_ivarsson_fiskeback_pask sunnanland_Fiskeback_pask_ivarsson2 sunnanland_ahlma_pask_ivarsson sunnanland_fiskeback_pask_ivarsson Ahlma_fiskeback_pask_rolle_ivarssonsaron_fiskeback_pask_ivarsson3saron_fiskeback_pask_Ivarsson2Saron_fiskeback_pask_ivarsson

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Gilla Anders Svensson på Patreon!
Become a patron at Patreon!