Samarbete med Bandholm Skibsbilleder

Jag har fått tillstånd av Bandholm Skibsbilleder att återpublicera en del av deras bilder på min blogg. Det jag kommer att publicera är främst bilder på svenska eller svenskägda fiskebåtar. Bandholm Skibsbilleder drivs av bröderna Jesper & Kent Bandholm.

Jag börjar redan idag med några gamla bilder på GG 850 Odeskär som numera heter GG 683 Rön och som jag tog några kort på i Fiskebäcks hamn häromdagen. Bilderna från Bandholm på Odeskär är tagna i februari 2013. Dessutom ytterligare några bilder på samma båt från i år. Också i Skagen, men nu som GG 683 Rön. de som tidigare ägde GG 850 Odeskär är familjen Andersson på Vrångö. De äger idag AS 202 Neptun, en fiskebåt med dansk flagg.

bandholm_odeskar3 bandholm_odeskar2 bandholm_odeskarbandholms_skagen_1503_ron bandholms_skagen_1503_ron2

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Gilla Anders Svensson på Patreon!
Become a patron at Patreon!