Cykeltur till Fiskebäck och Önnered tur och retur

I det vackra vädret igår tog jag mig en cykeltur längs älven förbi Klippan och Tångudden, Hinsholmskilen och Över Skärvallsberget till Fiskebäck och Önnered. I Fiskebäck växlade jag några ord med räkfiskaren Jan-Erik Axelsson (S 158 Saron). Dessutom hade jag en mycket kort pratstund med Elias Ahlström som höll på att arbeta med GG 1604 Knutvik, en båt som ägs av Tamec AB som i sin tur har Tore och Märit Ahlström i styrelsen. Elias Ahlström har företaget EA Fisk & Fiskeriverksamhet AB som för sin del äger båten GG 604 Knutskär. Bägge båtarna har Almösund som hemmahamn men företagen liksom ägarna hör hemma i Fiskebäck. Elias Ahlström har också företaget Streamstage music and event AB

Samtidigt som jag tog några kort på GG 1604 Knutvik tog jag också lite bilder på andra mindre båtar såväl som några större båtar. Här kommer bilderna på de mindre båtarna. GG 14 Vestö (Börje Börjesson), GG 225 Ester (Per Johansson) med hemmahamn på Donsö och GG 78 Silverland (Daniel Johnsson) som verkar bli mer och mer förfallen för varje gång jag besöker Fiskebäck.

Efter besöket Fiskebäck cyklade jag till Önnered där jag också tog lite bilder och dessutom åt lunch. Därefter cyklade jag hem igen, ungefär samma väg som jag cyklade ut. Bilderna från Önnered kommer i ett annat inlägg. I ett tredje inlägg kommer bilderna på några större båtar i Fiskebäcks hamn.

fiskeback18aug_2015 - 9fiskeback18aug_2015 - 8fiskeback18aug_2015 - 7fiskeback18aug_2015 - 6fiskeback18aug_2015 - 4fiskeback18aug_2015 - 3fiskeback18aug_2015 - 2fiskeback18aug_2015 - 1

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Gilla Anders Svensson på Patreon!
Become a patron at Patreon!