Songvår och Rockskär på Hyppeln

GG 182 Songvår på 40 bruttoton och GG 87 Rockskär på 26 bruttoton. Rolf Hermansson och ?? Hermansson respektive Flemming Olsson och Göte Johansson. Hyppelns två sista fiskebåtar. Kräftfiskebåtar med begränsat fiske på kräfta och fisk. Songvår fiskar sannolikt lite mer än Rockskär. Göte Johansson är vad jag förstår släkt med familjen Johansson på Rörö (Astrid Fiske). Båtarna fotograferade från färjan när jag var ute på Rörö och besökte min mor nyligen. Avståndet till Rockskär var lite långt så bilderna blev inte så bra när jag skalade dem så att bara Rockskär skulle vara med och inte hela Hyppelns hamn. Lite problem med skärpan vad det gäller en del av bilderna på Songvår var det också. Jag är liksom inte nån proffsfotograf och tar mina bilder med mobilen.

songvår_20aug_hyppeln - 2songvår_20aug_hyppeln - 1songvår_20aug_hyppeln - 6songvår_20aug_hyppeln - 5songvår_20aug_hyppeln - 4songvår_20aug_hyppeln - 3rockskär_20aug_hyppeln - 4rockskär_20aug_hyppeln - 3rockskär_20aug_hyppeln - 2

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Gilla Anders Svensson på Patreon!
Become a patron at Patreon!