Rockskär blir Grimskär och Grimskär blir ?

Den tidigare GG 87 Rockskär med hemhörighet på Hyppeln i Göteborgs norra skärgård är numera hemmahörande i Fiskebäck och har bytt nummer och namn till GG 1 Grimskär. Gamla Grimskär har bytt nummer till GG 7 men verkar inte ha nåt namn. I alla fall inte målat på båten. Numera finns det därför bara en fiskebåt kvar på Hyppeln, GG 182 Songvår.

Ägare är företaget Grahn & Lundberg AB som i sin tur ägs av Johan Grahn och Joakim Lundberg. De två är också de enda anställda i företaget liksom ordinarie styrelseledamöter, Som suppleanter i styrelsen finns Ellen Kirkerud och Per Ivan Lundberg. Den senare är väl troligen far till Joakim Lundberg. Johan Gran är också medlem i fisk- och kräftkommittén i Sveriges Fiskares PO (SFPO).

fiskebäck_juldagen_2016_ - 20fiskebäck_juldagen_2016_ - 24fiskebäck_juldagen_2016_ - 23fiskebäck_juldagen_2016_ - 26fiskebäck_juldagen_2016_ - 25fiskebäck_juldagen_2016_ - 28fiskebäck_juldagen_2016_ - 27fiskebäck_juldagen_2016_ - 29

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Gilla Anders Svensson på Patreon!
Become a patron at Patreon!