Rönnäng från sin bästa sida

Havets dag i Rönnäng. Vädrets makter var nådiga mot de som ordnade Havets dag i Rönnäng, vilket var Rönnängs Intresseförening. Varmt och vackert. Massvis med folk, vänligt, trevligt och en lång rad med fiskebåtar i storlek från väldigt små som GG 765 Gideon till rejält stora som GG 330 Carmona.

Ronnang1 - 1

Astrids kaj var fullbelagd med GG 330 Carmona, GG 778 Lövön, gamla GG 707 Arkö, GG 1221 Singapore och GG 21 Zentha. Gullmarsräkor från GG 1221 Singapore, havskräftor från GG 21 Zentha och lite större räkor från GG 707 Arkö fanns att köpa. En bit bort från Astrids kaj låg mindre fiskebåtar på rad. På Tjörnvarvet en bit bort låg nya GG 707 Arkö som höll på att färdigställas.

Var ombord på GG 330 Carmona, GG 778 Lövön och nya GG 707 Arkö. I och med det har jaga varit ombord på samtliga stora pelagiska svenska fiskebåtar samt en finsk, en tysk och 5 danska med svenska ägare. Bilder från Carmona och Lövön kommer liksom bilder från nya Arkö. I kommande inlägg.

För övrigt var det underhållning, aktiviteter för barn, mat, fika och mycket annat. En lyckad dag och en trevlig dag i och för Rönnäng.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Gilla Anders Svensson på Patreon!
Become a patron at Patreon!

Ett svar på ”Rönnäng från sin bästa sida”

Kommentarer är stängda.