Doherty

Familjen Doherty är ägare av två pelagiska trålare såväl som en rad företag inom fiskerinäringen. De två trålare man äger är SO 237 Western Chieftain på 663 ton och SO 718 Western Viking på 834 ton. Western Chieftain ägs sannolikt via företaget Premier Trawlers  Ltd.

Familjen Doherty äger också Kincasslagh Trawlers Ltd och PFP Teoranta som också är företag i fiskeribranschen. Desutom äger man fastighetsföretag och annat.

Som många andra trålare i Killybegs är Western Chieftain och Western Viking byggda på Karstensens i Skagen.

Ytterligare en fiskebåt som är hemmahörande i Killybegs ägs av en man vid namn Doherty. Joseph Doherty med familj äger den pelagiska trålaren SO 734 Aine på 798 ton via Aine Fishing Co Ltd. Också den byggd på Karstensens i Skagen. De är också ägare av några fler företag i fiskeribranschen.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Tags: , , , , , , , ,

Ursprungligen publicerat på Svensson-bloggen.

Gilla Anders Svensson på Patreon!
Become a patron at Patreon!