Samarbete med maritimbild

Maritimbild.com är en sajt med mängder av fina bilder på fartyg, inklusive fiskebåtar. Inte bara båtar och fartyg förresten. Utan även tåg, fyrar och flygplan. Jag kommer med jämna mellanrum att återpublicera bilder från maritimbild.com. Förresten, fotografen som tar de fina bilderna heter Lennart Ramsvik. Här kommer en första bild. En bild på Magnarson, numera Meya. I Fiskebäck. Meya fiskar utanför Västsahara, bemannas och sköts av Swemar AB som ägs av familjen Kjellberg i Fiskebäck. Eventuellt också ägd av Swemar. På originalsajten finns bilden här. I större format än här. Bilden var veckans bild på Maritimbild vecka 4 år 2012.

Magnarson

Bild: Lennart Ramsvik

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Gilla Anders Svensson på Patreon!
Become a patron at Patreon!