CeGe Fisk

Hjalmar Nielsen började i slutet av 1800-talet handla med fisk. Efter honom tog svågern Carl-Axel Ohlsson över verksamheten. Han började arbeta i svågerns firma 1917. 1959 började Claes-Göran Ohlson i faderns firma. 1979 startade han nuvarande CeGe Fisk ihop med sin fru Ulla-Britt Ohlson.

Sen 1993 har en tredje generation arbetat i företaget, Richard Ohlson, som också är den nuvarande ägaren. I styrelsen för företaget sitter Richard Ohlson och hans fru Azaduhi Ohlson.

CeGe Fisk AB omsatte 48 miljoner år 2012 och är en av de större fiskgrossisterna i Göteborg.  Dålig lönsamhet har dock tvingat företag till rekonstruktion. Företaget säljer allt från färsk fisk till konserver.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Gilla Anders Svensson på Patreon!
Become a patron at Patreon!