Vackert i skärgården

I morse åkte jag ut från stan till Rörö. Lämnade en gråkulen stad. Visserligen torrt och inget regn, men trevligt väder var det inte. Väl ute på öarna var det ett annat väder. Solsken, bå himmel och lite senare växlande molnighet. På hemresan var det gråare, men trots det bättre väder ute på öarna.  Vid kaj på Öckerö låg S 144 Themis, den näst största Rörö-ägda fiskebåten. På Ö-varvet låg NC 315 Victoria kvar och dessutom låg den tredje största Rörö-ägda fiskebåten där. GG 764 Astrid.

I Rörö hamn låg resten av Rörös fiskebåtar, dock inte E 532 Rockall som också ägs av Röröbor. Den kommer knappast in i Rörös hamn. Lite för stor för det. Det gör väl antagligen inte nuvarande Themis heller. Däremot så låg GG 32 Tristan, GG 39 Rossö och GG 840 Svanen där liksom en rad mindre fiskebåtar.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Gilla Anders Svensson på Patreon!
Become a patron at Patreon!