Nordsjöfisk

Nordsjöfisk AB är en Sveriges större fiskgrossister. 32 anställda år 2012 och en omsättning på 14 miljoner SEK samt bokförda tillgångar vid året slut på 29 miljoner. Företaget ägs av Pirhuset AB och i styrelsen för bägge bolagen sitter, Stefan Pauli, Anders Forss och Karl Rikard Eugen Magnusson. I övrigt är dessa tre engagerade i få andra företag så de är sannolikt Nordsjöfisks ägare.

Företaget är inriktad på att leverera till restauranger men säljer även till andra grossister, butiker och storkök:

Nordsjöfisks affärsidé är att hjälpa restauranger att alltid servera den bästa fisken. Den skall vara riktigt färsk och den skall vara prisvärd. Kvalitet och tillgång varierar med årstiderna och odlad fisk är ofta ett bra alternativ till vild. Ibland ett bättre val. Nordsjöfisks säljare vet allt om detta och är alltid villiga att guida sina kunder.

Förutom restauranger utgör butiker, storkök och andra fiskgrossister runt om i Sverige Nordsjöfisks kunder. Företaget vänder sig både till enskilda enheter och till kunder inom olika kedjor.

Intressant?
Mer: VoG,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Gilla Anders Svensson på Patreon!
Become a patron at Patreon!