GG 778 Lövön på Gotenius varv

Under min promenad i hamnen besökte jag inte bara Frihamnen utan också Gullbergskajen. Då kunde jag ta några kort på GG 778 Lövön som låg på Gotenius varv för underhåll. Något som kan tyckas lite märkligt. Inte att jag fanns på kajen och kunde ta bilder alltså, utan att Lövön låg på Gotenius varv för underhåll. Ägarna av Lövön och Lövöns AB är ju också ägare av Tjörnvarvet som också byggt Lövön. Det verkar ju rimligt att underhålla båten på det varvet istället. Eller är det så att Gotenius gör i ordning Lövön för försäljning? Det är i inte först gången något sånt sker på Gotenius Varv i så fall.

lovon1lovon2

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Gilla Anders Svensson på Patreon!

Ett svar på ”GG 778 Lövön på Gotenius varv”

Kommentarer är stängda.