Teknisk utveckling av snurrevad

Fangstkontroll i snurrevad from TYD™ on Vimeo.

Teknisk utveckling för att få bättre kvalitet och kontroll på fångsten vid snurrevadsfiske:

Redskapen brukes i første rekke til fangst av torsk, hyse og sei, men også til fangst av flatfisk. I takt med at flere har tatt redskapet i bruk, har snurrevad gått gjennom en utvikling med forbedret og mer stabil fangstevne, og fremstår i dag som et meget effektivt redskap. Med god tilgang på torsk og hyse de senere år, har redskapet ofte gitt langt større fangst enn det fartøyet har hatt kapasitet til å produsere unna på en fornuftig måte. Det er ikke sjelden at en hører at store snurrevadfangster gir dårlig kvalitet, spesielt under hysefisket. I tillegg kan store fangster være et sikkerhetsproblem for mindre kystfartøy under dårlig vær og tilfeller med synkesekker.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Gilla Njord på Patreon!
Become a patron at Patreon!