Kjellbergs nya båt i Fiskebäck

Familjen Kjellberg med bröderna Lennart Kjellberg och Hans-Åke Kjellberg i spetsen ägde tidigare en båt vid namn Zander som fiskade i Västsahara med Belize som hemland. Nu är den båten såld till marockanska ägare och har marockansk flagg. Istället för den båten har de köpt en fiskebåt från Island, HF 32 Alpha. På pappret en båt byggd 1967, men i verkligheten så ombyggd och tillbyggd att den är att betrakta som en modernare båt än så. Båten ligger i Fiskebäck och det är ännu oklart exakt var den kommer att fiska. Båten är på 966 bruttoton och 58 meter lång.

Under en cykeltur så besökte jag hamnen i Fiskebäck och tog några bilder på den.

hf32_alpha_fiskeback_21hf32_alpha_fiskeback3hf32_alpha_fiskeback2hf32_alpha_fiskeback1hf32_alpha_fiskeback7hf32_alpha_fiskeback6hf32_alpha_fiskeback5hf32_alpha_fiskeback4

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Gilla Anders Svensson på Patreon!
Become a patron at Patreon!

3 svar på “Kjellbergs nya båt i Fiskebäck”

Kommentarer är stängda.