Skrotupplaget i Fiskebäck

När jag var ute i Fiskebäck förra veckan fotograferade jag också ett antal upplagda båtar. Båtar som ligger där och skrotar. Glittvåg, Dyning och gamla Rön. Här kommer lite bilder på de tre om tycks bli allt rostigare och mer förfallna ju längre tiden går. På en del av bilderna förekommer också en fortfarande aktiv båt, GG 690 Vingasand.

glittvåg_dyning,_vingasand_rön_fiskeback4glittvåg_dyning,_vingasand_rön_fiskeback3glittvåg_dyning,_vingasand_rön_fiskeback2glittvåg_dyning,_vingasand_rön_fiskeback1glittvåg_dyning,_vingasand_rön_fiskeback8glittvåg_dyning,_vingasand_rön_fiskeback7glittvåg_dyning,_vingasand_rön_fiskeback6glittvåg_dyning,_vingasand_rön_fiskeback5glittvåg_dyning,_vingasand_rön_fiskeback9

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Gilla Anders Svensson på Patreon!
Become a patron at Patreon!