Themis Fiskeri – verksamhet i Danmark

Themis Fiskeri AB är ett av Sverige största fiskeriföretag men det har bara fiskeriverksamhet i Danmark. Personalen är dock anställda i det svenska företaget som hyr ut personal till det danska som har fiskerättigheter och fiskebåtar. Themis Fiskeri AB omsatte 13,9 miljoner SEK bokföringsåret 2013/2014 och hade bokförda tillgångar på totalt 78 miljoner SEK en siste juni 2014. Antalet anställda var 10. För mer information hänvisas till artikeln om danska Themis Fiskeri A/S. Themis Fiskeri AB ägs av familjen Ryberg på Rörö och i styrelsen för det svenska bolaget sitter Anders Ryberg, Björn Ryberg och Marielle Ryberg.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Gilla Anders Svensson på Patreon!
Become a patron at Patreon!

3 svar på “Themis Fiskeri – verksamhet i Danmark”

Kommentarer är stängda.