Sjöfart och fiske på Bokmässan

Så värst mycket om sjöfart finns det av naturliga skäl inte på bokmässan. Ännu mindre finns det om fiske. Men en del finns det i alla fall. Förlaget Breakwater Publishing som ger ut sjöfarts- och fiskerelaterade böcker återfinns i monter B05:02. Montern delar de med Sjöfartens Kultursällskap, de maritima museerna, Sjöfartsverkets Sjömansservice, Svensk Sjöfart, de sjöfackliga organisationerna, Stiftelsen Sveriges Sjömanshus och Stiftelsen Stockholms Sjöfartshotell. Vidare har vi Båtdokgruppen i monter B00:03.

Så mycket mer hittar jag inte. Men boken Den lodande människan av Patrik Svensson handlar ju om havet. Det är förstås en intressant bok även om jag tyckte att hans bok Ålevangeliet var lite överreklamerad och trist. Den lodande människan ges ut av Bonniers och presenteras vid ett flertal tillfällen av författaren under mässan. Däribland i Bonniers monter under torsdagen och i Axess monter på fredagen. Dessutom ska Patrik Svensson prata med Isabella Lövin på ett seminarium.

Gilla Anders Svensson på Patreon!
Become a patron at Patreon!