Bombhot vid fiskhamnen

Idag fick Göteborgs Fiskauktion ett bombhot. Polisen kom till platsen redan i natt med sin bombgrupp men har varit mycket tystlåtna om det hela. Så när auktionen skulle öppna gick inte det. Auktionsförrättningen fick därför skjutas upp. Ingen bomb tycks dock ha påträffats:

Enligt Thilander är det den södra sidan av fiskeauktionen som är avstängd på grund av polisens undersöker en privatägd personbil.

– Självklart känns det oroväckande och tråkigt, men dessbättre har ingenting hänt, ingen är ju skadad eller så, säger Rober Thilander som inte nåtts av några bekräftade uppgifter om att polisens bombgrupp ska vara på plats.

Det var inte riktat mot Fiskautionen mot sådan och innebar ingen störning för den visning som skulle ske idag. Det var en fullsatt visning av Fiskauktionen även om det inte var en väldigt aktiv dag då det inte skulle komma in speciellt många båtar. Auktionen blev någor försenad vilket visade sig vara bra för visningen. Anledningen till att det var många besökare som ville se Fiskauktionen idag var att en visning av Fiskauktionen var en del av programmet på Nordic Seafood Summit 2024.

 

Gilla Anders Svensson på Patreon!
Become a patron at Patreon!