Bristol och Clipperton på Donsö

På första dagen av Donsö Shipping Meet fanns det en större fiskebåt i Donsö hamn. GG 438 Clipperton (AB Clipperton). Jag tog då lite bilder och har publicerat dem här. Andra dagen fanns också GG 229 Bristol (Bristol Fiske AB) i hamnen på Donsö och då var jag ombord på bägge båtarna, men inte inne i dem, bara på däck. Jag tog ett antal bilder och här kommer några av dem. Främst bilder där bägge båtarna syns. Fler bilder publiceras senare i separata inlägg för Clipperton och Bristol.

clipperton_bristol_donsö_dsm_2015 - 1clipperton_bristol_donsö_dsm_2015 - 4clipperton_bristol_donsö_dsm_2015 - 6clipperton_bristol_donsö_dsm_2015 - 27clipperton_bristol_donsö_dsm_2015 - 26clipperton_bristol_donsö_dsm_2015 - 38

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Gilla Anders Svensson på Patreon!
Become a patron at Patreon!