Några bilder på nya Västfjord

Som jag skrivit tidigare så har Västfjord Fiskeri AB (Gustafsson) skaffat en ny båt som de köpt från Norge där den hette R 94 K Cetus. Än så länge heter båten Västfjord II här i Sverige, men tanken är att den ska ersätta nuvarande GG 218 Västfjord som sannolikt ska säljas till Finland. Var som hastigast på Fotö och i hamnen på Söö med en av de personer som ligger bakom Facebooksidan Fiskebåtar.se.

Tog några få bilder på nya Västfjord. En vacker båt som utan problem skulle kunna förlängas. Den ser kort, tjock och bred ut. Ungefär som GG 64 Astrid Marie såg innan ombyggnaden och förlängningen till den nuvarande GG 158 Sunnanland.

cetus_vastfjord - 2cetus_vastfjord - 1cetus_vastfjord - 4cetus_vastfjord - 3cetus_vastfjord - 5cetus_vastfjord - 6

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Gilla Anders Svensson på Patreon!
Become a patron at Patreon!

Ett svar på ”Några bilder på nya Västfjord”

Kommentarer är stängda.