TLF – Torönland Fiskeri AB delas

TLF Torönland Fiskeri AB är moderbolag till Torönland HB. Ägare är sönerna till Martin och Robert Ahlström. Själva fiskeriverksamheten finns i Torönland HB som också är beställare av två nya fiskebåtar från Karstensens Skibsværft i Skagen, De gamla GG 204 Tor-ön och GG 207 Torland ska vara sålda till Ryssland och fiske i de norra delarna av Stilla Havet. Båtarna är just nu i Port Said i Egypten.

I TLF Torönland Fiskeri AB pågår just nu en process som syftar till att dela upp bolaget i två delar. Sannolikt ska det väl bli ett företag ägt av Martin Ahlströms söner och ett bolag ägt av Robert Ahlströms söner.

Om det också innebär en delning av Torönland HB och själva fisket på två företag är inte känt.

GG 204 Tor-ön och GG 207 Torland.

De nya båtarna.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Gilla Njord på Patreon!
Become a patron at Patreon!