Ensidigheten är total på Räddaöstersjötorsken.se

På Rädda Östersjötorskens hemsida står det så här:

Vägen framåt går genom konstruktiv debatt. Här publiceras debattinlägg som berör östersjötorskens situation och kustnära fiske. Alla åsikter som framförs är respektive skribents egna.

Detta konstaterande följs av 5 extremt ensidiga particentrerade debattinlägg som alla går ut på att bottentrålning ska förbjudas.  Detta trots att det finns en mängd inlägg med annan angreppsvinkel och synsätt publicerade på nätet. Det är nästan så det går att tro på Peter Ronelöv Olssons påståenden om oseriös miljömaffia:

Svenskt yrkesfiskes största problem är de ständiga grundlösa angreppen från ”miljömaffian”. De talar ständigt och utan grund om överfiske, svartfiske, rovfiske etc. Naturskyddsföreningen skyr inte lögnen när det gäller att baktala svenskt yrkesfiske.

Här är en del av de artiklarna:

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Gilla Anders Svensson på Patreon!
Become a patron at Patreon!

2 svar på ”Ensidigheten är total på Räddaöstersjötorsken.se”

Kommentarer är stängda.